| PP | rPET & APET | OPS |
Värske liha | Jah | Jah | Jah |
Valmistoit | Jah | Jah | Jah |
Jahutatud toidud | Jah | Jah | Jah |
Deep freezingSügavkülmutamine | Jah | Jah | Jah |
Võib kasutada mikrolaineahjus | Jah | Ei | Ei |
Võib kasutada ahjus | Ei | Ei | Ei |
PP- on väga universaalne materjal. Valdavalt kasutatakse värske liha pakendamiseks ning valmistoidu pakendamiseks, olles ideaalne valik ka mikrolaineahjus toidu soojendamiseks. Sõltuvalt materjali tüübist ja paksusest on tema kasutustemperatuur -20°C to +121°C.
Toodetakse kahte tüüpi PP – üks põhineb puhtal PP graanulil (enamus läbipaistvaid tooteid) ning teise puhul oleme asendanud osa koostisest loodussõbralike mineraalidega (nt talk või kriit), mistõttu nõuab sellise pakendi tootmine vähem energiat ning aitab kokku hoida õlibaasil toodetud ressursse.
rPET– kasutatake tavaliselt toidusektoris, kus toidu presenteermine läbi ekstra kirka pakendi seina mängib olulist rolli ja on peamiseks müügiargumendiks. Värske värviline salat, joogid, küpsetised, suupisted – PET on ideaalne valik kõige selle pakendamiseks.
PET-il on suurepärane barjäärsus, mis kilekeevitusel annab Teie tootele pika säilivusaja. PET kilet kasutatakse sageli viilutatud toodete aluspakendina – PET ja PET/PE kiled leiate toodete rubriigist. PETi kasutustemperatuur -40°C to +70°C
OPS – materjalist tooted on ennekõike sobivad kondiitri ja pagaritoodetele – lühikese säilivusajaga tooted. Palju kasutatakse ka lahtiste poolfabrikaatide ja kulinaaria toodete kaasa pakkimiseks. Need karbid on eelistatud just siis kui soovitakse näidata oma toodet maksimaalselt ja igast võimalikust küljest, sest OPS oma kirkuse poolest on selleks sobivaim. OPS materjal on suhteliselt rabe ja teda ei ole võimalik keevitada ega sobi ka mikrolaine ahjus kasutamiseks. Materjali kasutustemperatuur on 0..+80 C°. Sageli kasutatakse ka sügavkülmutamiseks, kuid siis tuleb arvestada riskiga, et toode võib hõlpsasti puruneda.